FishTrend

Laatste publicaties

18 december 2017
18 december 2017
18 december 2017
18 december 2017
24 september 2012

RedactieVisie is mede-eigenaar van de vakkrant FishTrend. Een unieke bladformule voor en door professionals. Vol actualiteiten, achtergrondartikelen, opinie, introducties, vraag- en aanbod en wetenswaardigheden. Kortom het blad waar de sector vanaf het schip, achter de verwerkingslijn, in de winkel, achter het bureau of thuis vanuit de luie stoel op zit te wachten.

FishTrend is een nieuw concept in de vissector, gemaakt door en eigendom van het team van het voormalige vakblad Vis in bedrijf, bestaande uit André Schoppen (uitgever), Wilfred Wubs (advertentieverkoop) en Wendy Noordzij (hoofdredactie). Een klein team, dat snel schakelt om de lezers én adverteerders optimaal te kunnen bedienen. Door veelvuldige interactie met onze doelgroep, maken we een krant die daadwerkelijk aansluit bij de wensen van onze lezers. Van visser tot detaillist en van verwerker tot producent van aanverwante artikelen.

Fresh fish news en food trends staan centraal in FishTrend. We geven informatie over alles wat met verse vis te maken heeft en schrijven over de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij worden ook andere foodbranches niet vergeten. Want bijzondere ontwikkelingen in bijvoorbeeld de bakkers- of vleesbranche kunnen ook interessant zijn voor bedrijven in de viswereld. Een praktische vertaalslag is daarbij het uitgangspunt. 

Bewust is gekozen voor een laagdrempelig medium:  een krant op tabloid-formaat, waarin korte nieuwsberichten worden gecombineerd met achtergrondinformatie en opinie. Ook is in iedere editie een handig overzicht met nuttige adressen opgenomen en worden smakelijke recepten gepubliceerd. Kortom: een zeer complete vakkrant voor iedereen ‘in de vis’.