Ondernemerskranten

Laatste publicaties

18 december 2017
18 december 2017
18 december 2017
18 december 2017
22 september 2012

De Ondernemerskranten van Dé Media zijn met het Bussiness to Consumerconcept een-huis-aan-huis kranten die in diverse regio’s verschijnen. RedactieVisie verzorgt exclusief de redactie voor deze kranten. Het grootste deel van de Ondernemers heeft de consument als doelgroep, maar ook voor business to business is de ondernemerskrant een uitermate geschikt medium. Het ondernemersnieuws neemt een prominente plaats in en wordt aangevuld met columns, nieuws uit de regio en advertorials in een handzaam tabloid formaat volledig in kleur.

Het doel van De Ondernemerskrant is alle inwoners en lezers in de betreffende regio te informeren over ondernemers en hun activiteiten in die regio. In de huidige moderne tijd zit de consument in zijn eigen huis voor de TV, de regionale zaken krijgen steeds minder aandacht. Heeft de moderne mens iets nodig, dan zoekt hij het steeds meer via internet. Niks mis mee! Alleen gebeurt er regionaal veel meer dan consumenten weten.

In de Ondernemerskrant staat altijd zeer diverse informatie uit verschillende branches, vaste columns, plus informatie van commerciële clubs uit de regio. Wij bieden ondernemers een platform om hun boodschap op een laagdrempelige manier te delen met de regio. Elke ondernemer weet namelijk dat zijn of haar bedrijf niet kan bestaan zonder klanten en/of medewerkers. Klanten heeft elke ondernemer nodig. Medewerkers, meestal uit de regio, maken een bedrijf vaak tot wat het is. Zelfs voor een eenmanszaak met klanten buiten de regio kan het interessant zijn om te vertellen wat het bedrijf inhoudt.

Meer informatie is te vinden: www.demedia.nl